Contact


Post

Buro Vonkstof

Noordsingel 116

3032 BH  Rotterdam


Mail

info@burovonkstof.nl


Telefoon

06 819 831 24


Kvk

34380434

Buro Vonkstof heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen, workshops, lessenreeksen, coachings en (her)schrijfprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen op het gebied van schrijven en argumentatie.


Compleet

We bieden een compleet pakket: vanaf het ontwikkelen van het concept tot de eindrealisatie. Buro Vonkstof is een door de overheid erkende verzorger van beroepsonderwijs, geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).


Ervaren

Buro Vonkstof is opgericht door de ervaren senior-trainer Schriftelijke Communicatie drs. Petra Boers (1968). Zij studeerde cum laude af in Taalbeheersing, Argumentatietheorie en Retorica aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna deed zij post-doctoraal onderzoek aan Northwestern University in Chicago en was zij onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam.


Bevlogen

Petra is een bevlogen trainer, coach en redacteur. Al meer dan 20 jaar zet zij met veel kennis van zaken en persoonlijke inzet projecten van hoge kwaliteit neer met een netwerk van samenwerkingspartners.DUF / Publicaties


Klik hier voor een overzicht van DUF publicaties